Nieuws

Marc Sport Grand Slam 2017

Op maandag 18 september begint de Marc Sport Grand Slam 2017 van de Gemeente Cuijk. Het finale-weekend is op 7 en 8 oktober.
Al een aantal jaren hebben wij de hoofdsponsor gevonden, tegenwoordig onder de naam Marc Sport Cuijk. Maar met alléén een hoofdsponsor komen we er niet. Wij hebben daarvoor ook deelnemers nodig.

Wie wil er nu niet kampioen worden van de Gemeente Cuijk in zijn/haar categorie? Dus schrijf je snel in voor de enkel / dubbel of gemengd dubbel.
Je mag maximaal aan 2 onderdelen deelnemen. Het is niet noodzakelijk dat je partner in het dubbel lid moet zijn van Play Back. In de dubbel of gemengd dubbel mag je ook inschrijven met iemand die lid is van Graaf Herman, De Zoetsmeer of Fair Play. Stem je verhinderingen wel goed af met je partner(s), want wij maken als organisatie regelmatig mee dat mensen wel met elkaar willen spelen, maar hun onafhankelijke verhinderingen dit bijna of zelfs helemaal onmogelijk maken.
 
Voor de oudere jeugd van deze verenigingen hebben we dit jaar besloten om ze te mengen onder de senioren. Hierdoor denken wij deze jeugdleden meer tegemoet te kunnen komen omdat ze dan ook met een seniorlid kunnen spelen. Voor hen gelden dezelfde regels als voor seniorleden.
Inschrijven kan via toernooi.nl tot en met 1 september a.s.. In de wedstrijdbepalingen staat alles zo goed mogelijk beschreven. Lees deze dan ook goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 
Hopelijk zien we jullie allemaal op dit gezellig toernooi.

Grandslam commissie Play Back

« Terug

» Nieuws archief