Nieuws

De Hypotheker Beers Open 25+ 2018

Van 2 juni t/m 10 juni 2018 heeft de Open Toernooicommissie van Play Back voor de 34e keer het open toernooi georganiseerd.
 

Vanuit 28 verenigingen hadden 166 deelnemers zich hiervoor ingeschreven. Bij melding voor de eerste wedstrijd ontvingen zij een bidon en een sleutelhanger, beschikbaar gesteld door De Hypotheker. Ook dit jaar konden we weer vele nieuwe gezichten verwelkomen.
Van dag 1 t/m dag 9 hebben we kunnen genieten van zonovergoten wedstrijden. Tijdens de partijen is er niet een druppel regen gevallen. Hierdoor was het terras steeds goed bezet en kon er volop worden genoten van de lekkere hapjes, een glaasje en de gezelligheid.
Het is steeds weer een uitdaging voor de commissie om alle wedstrijden naar ieders tevredenheid gepland te krijgen en alles in goede banen te leiden. Voor dit jaar stonden er 154 partijen op het programma. Helaas zijn deze door enkele blessures niet allemaal gespeeld.
Wederom konden de winnaars kiezen uit leuke prijzen die speciaal voor hen door de commissie waren ingekocht. De vele positieve reacties en opmerkingen geven ons energie om er volgend jaar weer voor te gaan. De commissie is tevreden dat alles weer zo goed verlopen is.

 

« Terug

» Nieuws archief