Nieuws

Marc Sport Grand Slam 2018

Maandag 17 september start Marc Sport Grand Slam 2018 van Gemeente Cuijk. De finales worden gespeeld op 7 oktober. 
Wie wil er nu niet kampioen worden van de Gemeente Cuijk in zijn/haar categorie? Dus schrijf snel in voor de enkel, dubbel of gemengd dubbel. Je mag voor dit actual rating toernooi aan maximaal twee onderdelen deelnemen.

In de dubbel of gemengd dubbel mag je inschrijven met een partner die lid is van Graaf Herman, Zoetsmeer, Fair Play of van Play Back. Wij maken als organisatie regelmatig mee dat mensen met elkaar willen spelen, maar hun onafhankelijke verhinderingen dit bijna of zelfs helemaal onmogelijk maken. Stem je verhinderingen dus goed af met je partner(s). Jeugd vanaf 15 jaar van de deelnemende verenigingen kan ook deelnemen aan dit toernooi. 

Inschrijven kan via toernooi.nl tot en met zondag 2 september a.s. In de wedstrijdbepalingen staat alles zo goed mogelijk beschreven. Lees deze dan ook goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar mvanrooijen@planet.nl.
Dit jaar is het de 20e keer dat de Grand Slam georganiseerd wordt. Dat betekent dat er wat extra’s georganiseerd wordt. Dat wil je niet missen! Schrijf je dus snel in.
 
Met vriendelijke groet,
Grand Slam Commissie: Edith v.d. Broek, Nikky Loeffen, Margreet van Rooijen

 

« Terug

» Nieuws archief