Nieuws

Mix and Match

Ook dit jaar wordt het Mix and Match toernooi georganiseerd. Na het leuke toernooi van vorig jaar hoopt de organisatie op wederom veel deelnemers.
Wat is Mix and Match?
 

Mix and Match is een gezelligheidstoernooi waarbij deelnemers van wie de speelsterkte niet gelijk is, nu juist wel samen in een team kunnen spelen! Sterker nog, het is bij dit toernooi niet de bedoeling om de meeste sterke spelers samen op te stellen. Daarom worden de volgende (spel)regels gehanteerd:

  • Een team bestaat minimaal uit 4 spelers en maximaal 8.
  • De minimale ranking van leden binnen een team is 28. Bij een team van meer dan 4 spelers dient de minimale ranking van 4 willekeurige spelers altijd 28 te zijn (dus een team van 4x ranking 6 en 2x ranking 7 kan niet). Heb je hier nog vragen over mail dan even naar mixandmatchplayback@gmail.com.
  • Er wordt uit gegaan van de ranking die op je ledenpas staat (dus niet de actuele ranking).
  • Er worden twee sets gespeeld.
  • Er wordt gespeeld met eigen tennisballen.
  • De organisatie zorgt op de zaterdag voor een lekkere lunch.

Datum en tijd
De wedstrijden worden op vrijdagavond 8 maart en zaterdag 9 maart gespeeld. Op vrijdag starten we om 19.00 uur met de eerste wedstrijden. De laatste wedstrijden van die avond starten om 22.00 uur. Op zaterdag starten we om 11.00 uur en sluiten we de speeldag rond 17.00 uur af.  
 
Inschrijven
Je kunt je inschrijven per team. Deze mag uit combinaties van verschillende rankings (5, 6, 7, 8 of 9) bestaan. Bijvoorbeeld: jij bent 6 in de ranking. Je partner, buur of kennis waarmee je al geruime tijd een toernooi wilt spelen heeft ranking 8. Dan mag je bij dit toernooi samen in een team deelnemen. Maar je mag je team natuurlijk ook samen stellen met je (vaste) tennispartners. Enige eis is dat de totaal ranking van het team hoger is dan 28 en dat je lid bent van Play Back.
Mocht je het leuk vinden om mee te doen, maar heb je geen team, geef je dan ook op. Dan zorgt de organisatie voor een passende indeling.

Hoe inschrijven?
Het toernooi is gratis, inschrijven kan tot en met dinsdag 26 februari via toernooi.nl, per mail via mixandmatchplayback@gmail.com, of via de intekenlijst in het paviljoen. Wacht niet, stel een leuk team samen en ga de uitdaging aan!
 
 

« Terug

» Nieuws archief