Nieuws

Corona Virus

Update: tennisclub gesloten t/m 6 april 2020

Vanmiddag heeft het kabinet verdere maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een van die maatregelen is dat ons tennispark gesloten is tot die tijd. Vanaf vandaag 18.00 uur tot en met maandag 6 april mag er dus niet getennist worden.
Hierbij de link naar de website van de KNLTB
 

 

UPDATE 15 maart

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf vandaag 18.00 uur en gelden t/m 6 april.
De KNLTB roept daarom alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen. We adviseren tennisscholen en commerciële tenniscentra ook gevolg te geven aan deze oproep. In navolging hiervan gaan ook de trainingen van de KNLTB op het NTC in Amstelveen niet door. De maatregelen hebben ook gevolgen voor de Voorjaarscompetitie. We zullen ons de komende dagen beraden over de verdere uitvoering hiervan.

Zodra de tennisclub weer open mag gaan, vernemen jullie dat van ons. 


Wij danken julie voor de medewerking.


Namens het bestuur,
Jean-Paul van Beuningen
Voorzitter

« Terug

» Nieuws archief