Nieuws

Bye bye 2020, hello 2021!

Hartelijk dank voor jullie inzet het afgelopen jaar zowel op- als buiten de baan! Welke maatregelen ook van kracht waren of zijn, samen gingen we gewoon door met tennissen.
Samen heeft nog nooit zoveel betekenis gehad als afgelopen jaar. Zonder samen zouden we als vereniging niet bestaan. Samen zijn wij Play Back.
 

In 2020 hebben we vele nieuwe leden mogen verwelkomen. Als permanent lid,  koffietennislid, zomer- of winterlid, vele varianten waren er mogelijk. Op deze manier werden we met nog meer samen. Belangrijk voor nu en voor de toekomst.

Naast samen was ook nieuw op 2020 van toepassing, zo was er onder meer:
Een nieuwe tennisschool
Een nieuwe voorzitter, penningmeester en bestuurslid
Een nieuw online afhangsysteem
Een nieuwe radio
Een nieuwe manier van betalen
Een nieuwe serre met nieuwe heaters
Een nieuwe grondwal
Een heleboel nieuwe enthousiaste leden!

En 2021? Deze bevindt zich nog in de mist. Wanneer mag wat weer? De voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie zijn al in volle gang. Het toernooi begin juni? Laten we het hopen dat dit door kan gaan. En hopelijk mag er nog veel meer!

Vanaf begin januari gaan we in ieder geval gebruik maken van het online afhangsysteem via de KNLTB ClubApp! Jullie worden hierover in een afzonderlijke nieuwsbrief uitgebreid geïnformeerd.

Zo werken we met z`n allen hard aan een Play Back 2.0 die op de toekomst is voorbereid. 

Tennis was en is gelukkig erg populair. Laten we er voor zorgen dat dat zo blijft en er samen nog meer van genieten als straks alles weer mag!

Wij wensen iedereen een gelukkig 2021!

 

Met sportieve groet,
Het bestuur

 

« Terug

» Nieuws archief