Nieuws

Ben jij ondernemend, gezellig  en betrokken?

Wij ook! Wij zijn de activiteitencommissie van Play Back. Jaarlijks organiseren wij zes tot acht activiteiten. Dit doen we met een team van vier personen, nl. Roel van de Bergh, Jolanda Janssen, Antonet Bulkens en Anita Thijssen. Dit is een krappe bezetting. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe leden voor de commissie. 

Elke activiteit kost ongeveer twee avonden voorbereiding en afhankelijk van je rol mogelijk thuis enkele uurtjes. De aanwezigheid tijdens de activiteiten gaat altijd in overleg en proberen we zoveel mogelijk te verdelen. Vele handen maken licht werk, we hopen onze commissie dus aan te kunnen vullen tot zes personen. Dan valt de tijdsinvestering ontzettend mee.

Onze taken zijn het werven van deelnemers voor activiteiten, de indeling maken voor toernooien en activiteiten, als aanspreekpunt fungeren, prijzen inkopen of prijzensponsors zoeken. Voor sommige activiteiten kopen we de hapjes in, bij grotere toernooien verzorgt de barcommissie de hapjes.

Het is ook mogelijk om je aan te melden voor één activiteit. Je neemt dan niet deel aan de vergaderingen en de voorbereidingen voor een activiteit. Je ondersteunt enkel tijdens de activiteit. In de activiteiteinkalender kun je zien wat we allemaal in 2017 organiseren. 

Voel jij je aangesproken, stuur dan een mail naar activiteitencommissieplayback@gmail.com of bel met Antonet Bulkens via 06-33174538 of Jolanda Janssen 06-53837789.

« Terug

» Nieuws archief