Nieuws

Competitie 2020 gaat van start!

Op 11 september begint de competitie! Op donderdag en vrijdag strijden 9 teams namens Play Back om de titel.

Op donderdag zijn er 2 teams, teamcaptains zijn Antonet Bulkens en Patricia Vaessen. Deze 2 teams spelen tegelijk thuis en wel op 24-9, 15-10 + 22-10. Die avonden zal er geen inloop zijn.

 

Op vrijdagmiddag is er 1 team, teamcaptain is Jo de Groot. Dit team speelt huis op 11-9, 9-10 + 16-10.

 

Op vrijdagavond zijn er 6 teams. De teamcaptains zijn Jean-Paul van Beuningen, Iwan Derks, Reilof van Haren, Allon Heurkens, Nancy van Lanen-Derks en Jolanda Janssen. Iedere vrijdagavond spelen er dus 3 teams thuis. Van 11 september t/m 23 oktober 2020 zijn alle banen vanaf 19.00 uur bezet op vrijdagavond.
 
Dit zijn de afspraken die verzonden worden naar alle teamcaptains van de bezoekende verenigingen. Hierdoor weet een ieder waar hij aan toe is tijdens de competitiewedstrijden bij onze vereniging. Deze afspraken komen ook in de kantine te hangen.
 
Afspraken Play Back Competitie 2020 en Covid-19
 • Houdt 1,5 meter afstand (ook tijdens het kijken naar wedstrijden).
 • De teams gebruiken een vaste tafel binnen in het paviljoen of buiten op het terras onder de overkapping.
 • Neem altijd een jas mee. Buiten onder de overkapping neemt namelijk een team plaats.
 • De aanvoerders stellen zelf de gezondheidsvragen het RIVM aan de spelers en zorgen ervoor dat alle spelers (uit en thuis) het registratieformulier invullen. De aanvoerder van Play Back laat beide formulieren achter in de daarvoor bestemde doos.
 • De aanvoerder van Play Back is verantwoordelijk voor het naleven van de afspraken en stelt de aanvoerder van het bezoekende team vooraf op de hoogte van deze afspraken.
 • Toeschouwers zijn toegestaan op het park.
  o Op donderdagavond mogen zij plaatsnemen op het terras. Zij dienen dan een registratieformulier in te vullen.
  o Op vrijdagavond zijn er toeschouwers toegestaan langs de banen maar niet in het paviljoen of op het terras. De 1,5 meter regel brengt met zich dat dit op vrijdagavond op het terras en het paviljoen tot problemen kan leiden.
 • Het advies is om thuis om te kleden en te douchen. Desgewenst zijn er maximaal 2 personen toegestaan in de kleedkamer om zich om te kleden of te douchen.
 • Tijdens de avondcompetities wordt er conform de KNLTB richtlijn gespeeld op tijd. Elke partij duurt 1 uur en de games worden doorgeteld.
 • Neem de hygiëne richtlijnen in het paviljoen en de inmiddels bekende regels van het RIVM goed in acht.
 • Betaal in de kantine zoveel mogelijk met pin!
 • Veel plezier! Samen maken we er een leuke competitie van!
 
Verder gelden de volgende regels:
 
De kantine wordt als volgt opgedeeld:

Twee teams thuis: een team met tegenstander aan de linkerkant van de kantine, het andere team zit met de tegenstander aan de rechterkant van de kantine. De tafels staan reeds weken zo opgesteld.

 

Drie teams thuis: een team met tegenstander aan de linkerkant van de kantine, een ander team zit met de tegenstander aan de rechterkant van de kantine. En een van de teams zit buiten op het terras. Het terras wordt door de buitendienst voorzien van plastic zeil zodat je beschut zit. Ook wordt gekeken naar de mogelijkheid van een heater. 

 

Toeschouwers zijn bij twee teams thuis van harte welkom om iets te komen drinken maar wel buiten op het terras. Dit om de 1,5 meter zoveel als mogelijk te kunnen waarborgen. Zij dienen zich te registreren middels de formulieren in de kantine.

 

Toeschouwers zijn bij drie teams thuis helaas niet welkom om iets te komen drinken op het terras of in de kantine. De 1,5 meter kunnen we namelijk in dat geval niet waarborgen.

 

Iedereen een fijne competitie gewenst!

 

Competitieleiders senioren

 

Nikky Loeffen en Jean-Paul van Beuningen

« Terug

» Nieuws archief