Nieuws

Kickstart Activiteitenpoule Play Back Beers

Op 15 juni 2021 hebben Cornè Wittenberg, Ronnie Berends, Diny Claassen, Jolanda Janssen en Jean-Paul van Beuningen bij elkaar gezeten om de kalender alvast met de eerste activiteiten voor na de zomer voor jullie te vullen. En dat is gelukt! 

De volgende data houd je vrij in je agenda: 
1. Caribbean Party 2.0 XXL-toernooi zaterdag 18 september aanvang 14.00 uur 
2. Play Back ledentoernooi, categorieën: dubbel, enkel en mix, van zaterdag 30 oktober t/m zondag 7 november met een fantastische prijzenpot*
3. Guten Rutsch zaterdag 18 december vanaf 14.00 uur 


*“Help, een toernooi van een week in november maar ik kan maar een paar dagen”! Geef je gewoon op en dan gaan we kijken hoe daaraan een mouw te passen. Alles kan, als je maar mee doet. Te zijner tijd volgt uitgebreidere informatie. 


Opgeven: geef je nu alvast heel eenvoudig op via: activiteitenplayback@gmail.com of stuur een appje naar 06-33324907 (ook als je mee wilt helpen het bovenstaande een nog groter succes te maken) en dan word je tevens toegevoegd aan de groepsapp van de activiteitenpoule. 


Organiseer zelf ook een activiteit! 
“Wie? Ik?” Ja, jij! Op de ALV kwam daarom dit plaatje voorbij ter inspiratie: 

 

 

Waarom?
We hebben geen activiteitencommissie en willen de drempel laag houden door iedereen de mogelijkheid te geven een enkele activiteit te organiseren. Bovenstaande leden hebben alvast het goede voorbeeld gegeven. Ter inspiratie zijn dit ideeën voor alle leden om uit te werken en er zo een leuk en gezellig periode van te maken nu er steeds meer mag en kan. Haal daarom je organisatietalent weer uit de kast en maak jouw activiteit tot een succes! Werk het uit samen met je vaste groepje, competitieteam, koffietennisclubje, tennismaatje of met je buurman/ buurvrouw! 

Waar moet je met je goede idee naar toe? Heel eenvoudig! Meld je activiteit aan  via bovenstaande contactgegevens! De door jou voorgestelde datum wordt vervolgens gecheckt en na goedkeuring kun je het verder gaan uitwerken!* 

Door de Activiteitenpoule-appgroep kunnen we elkaar ondersteunen om jouw activiteit tot een nog groter succes te maken! 

* “Help, iedereen wil natuurlijk als eerste iets doen!” Geef je idee daarom snel door en zorg 
dat je niet hoeft te wachten! 
* “Ja maar er is al zoveel te doen als straks alles weer mag!” Dat klopt, maar er blijven 
genoeg mensen over om er samen een spetterende activiteit van te maken! 
* “ Vroeger heb ik al iets georganiseerd en toen kwam er niemand!” Dat was vroeger, nieuwe ronde nieuwe kansen met veel nieuwe leden! 

Activiteiten jeugd 
Voor de jeugd zijn we speciaal op zoek naar enthousiaste ouders om de 
jeugdkalender te vullen! Vraag ter inspiratie aan je kind wat hij/zij leuk zou vinden, ga ermee aan de slag en geef het door via bovenstaande contactgegevens! Vraag ouders van vriendjes/vriendinnetjes om hulp en maak het samen tot een succes! 

Activiteit Newbee`s 
Tot slot, een speciale oproep voor alle nieuwe leden die in 2019, 2020 en 2021 lid zijn geworden. Daar willen we een leuke middag en avond voor organiseren! Ben jij “die nieuwe”, geef je dan op via bovenstaande contactgegevens en organiseer dit mee!  “Ieeee, dat is eng want ik ben nieuw en ken niemand”! Dat is juist een kans om nieuwe 
mensen te ontmoeten zodat het nog leuker wordt! Doe daarom gezellig mee! 

 


Iedereen alvast hartelijk dank voor zijn/ haar enthousiasme! 

 


Het bestuur

« Terug

» Nieuws archief