Nieuws

Koffietennis 2022

In 2020 waren veel leden bereid de handen uit de mouwen te steken voor de Koffietennis-actie. Dat was erg fijn om te zien. Het werd door deze leden een succes. Dit najaar gaat Play Back deze actie herhalen. Om het weer tot een succes te maken heeft de vereniging ieders hulp nodig.
Deze actie wordt de komende tijd onder de aandacht gebracht via de website, Facebook, kranten, flyeren in de omgeving (niet meer huis aan huis) en uiteraard via de leden! Elk lid is immers zelf de beste ambassadeur! Breng deze actie daarom onder de aandacht via alle social media kanalen! Er gewoon live over praten op straat of in de kroeg kan natuurlijk ook. Motiveer de buurman, buurvrouw, oom, tante, neef, nicht, vriend, vriendin om deel te nemen.

 

                                                                    

 

Wat houdt het in?
Vanaf 2 oktober 2022 hebben niet-leden weer de mogelijkheid op vijf zondagen bij Play Back met plezier kennis te maken met tennis.
Voor slechts € 30,- krijgen ze vijf keer les van een tennistrainer van tennisschool Joffe van der Heijden. Daarnaast zijn ze voor het resterende kalenderjaar lid van Play Back.  

Waarom deze actie?
De kracht van Koffietennis is een groep spelers tegelijk te laten starten. Dat motiveert om nadien met elkaar te blijven tennissen. Het gezellige kopje koffie/thee of glaasje fris na de les zorgt voor sociale binding tussen nieuwe en bestaande leden.  

Vijf speeldata
De vijf speeldata zijn: 2 oktober, 9 oktober, 16 oktober, 6 november* en 13 november.  
De starttijden zijn vanaf 11.00 uur.  

Leden Play Back
Leden die vanaf 2020 al lid zijn van Play Back kunnen kosteloos meedoen. 

Hoe op te geven?
Men kan zich opgeven tot uiterlijk 25 september via koffietennisplayback@gmail.com  

« Terug

» Nieuws archief